Pentru orice problemă în legătură cu site-ul, trimite un mesaj privat aici.
Avatar

Changelog [3 Decembrie 2017]

AUTORUL SUBIECTULUI
Am deschis subiectul acesta, pentru a vă întreba ce aţi mai vrea pe forum sau dacă deja ştiţi ce s-ar putea pune, puteţi specifica dând reply în acest post.

Orice propunere va fi analizată şi dacă e ok, o sa o luam in considerare.

Întrebările aiurea / post-hunt / +1 va duce la avertizarea utilizatorului!1.Eu sugerez implantarea butonului pinned în opțiunile de moderare a topicului.
Această opțiune ar fii de folos.
Modele ar fii mereu primele topicuri.

2.Modificarea culori la rank-ul de Server Manager sau Owner Clan1 , Foloseste "Sticky".....
2 , Sugereaza-ne o culoare pentru unul din cele doua rank-uri, mie chiar imi da batai de cap :)

Stima !Poți folosi la Owner Cland #CCFF00 sau #00FFFFDone !AUTORUL SUBIECTULUI
Pentru a interzice orice fel de reclamă în chat, de acum este nevoie de minim 25 de posturi pentru a avea acces la chat! Administratorii pot ignora această setare, pot posta și fără acest număr, dar alte grupuri nu.
AUTORUL SUBIECTULUI
Mad wrote:
Pentru a interzice orice fel de reclamă în chat, de acum este nevoie de minim 25 de posturi pentru a avea acces la chat! Administratorii pot ignora această setare, pot posta și fără acest număr, dar alte grupuri nu.

Din cauza raportului specificat de administrație, această cerință a fost îndepărtată, iar utilizatorii pot posta în shoutbox fără mesajele cerute.
AUTORUL SUBIECTULUI
Am adăugat o nouă funcție la dropdown-ul de sus, unde este și numele situat, care vă permite să setați un status (text) [doar pe pagina principală / index este afișată căsuța], care va fi afișat în topicuri înainte de avatar.
Multumim domnu` !AUTORUL SUBIECTULUI
8 ian - S-au fixat erorile de pe forum și problemele de la interziceri, de asemenea s-a trecut forumul pe adresa directă și s-a renunțat la protocolul de forumz/phpbb, ceea ce afecta și indexarea corectă în motoarele de căutare gen Google.

De asemenea țin să precizez că s-au activat toate conturile care au fost inactive, din diferite motive administrative, pentru a păstra acuratețea statisticilor (ridicarea statisticilor forumului pe google) (administratorii pot decide dacă utilizatorul X merită interzicere pe forum sau nu).
Un server de radio care l-am avut cateva luni si nu ati facut nimic... si un CHAT mai mare :PAUTORUL SUBIECTULUI
9 ian - Am adăugat un buton sus unde puteți vota direct serverul comunității fără accesarea paginei de vot. Cu un simplu click pe "voteaza" ve-ți acorda obișnuit, un vot serverului (se schimbă automat fără refresh etc.. numărul de voturi).
10 Ianuarie 2016

Am instalat si certificatul SSL pentru domeniul GraficZone .

https://graficzone.ro este Activ

Randul " Nick : " din Cereri Admin/Slot din meniu a fost adaugat, ne cerem scuze , nu am observat ca lipseste :)Multumim lui Madalin pentru eforturile depuse !AUTORUL SUBIECTULUI
11 ian - Am înscris site-ul pe Google Analytics respectiv T5 pentru statistici live asupra site-ului. Vizitele sunt extrem de puține și ar fi o listă care ar cauza asta mai jos:

* Webhostul este slăbuț la încărcare, eventualii vizitatori cu internet mai *Cenzurat* pot aștepta mai mult la încărcare, cât și boții care ajută la indexarea site-ului în motoarele de căutare gen Google / Yahoo etc..
* IP-ul poate fi banat (blacklist) sau restricționat în Google.
* Insuficientă promovare.

Cu cât mai multe vizite acordate site-ului, el crește în utilizatori respectiv activitate.

Înregistrează un cont sau loghează-te pentru a comenta

O sa poți comenta la acest subiect, imediat ce ești logat.Înregistrează-te

Fă-ți un cont pe comunitatea noastră. E usor!


Înregistrează un nou cont

Autentifică-te

Ai un cont deja? Te poți loga aici.


Autentificare
Cine este conectat

Users browsing this forum: Momentan nu este nimeni conectat and 1 guestActualizare Stare
Starea ta curentă: