Pentru orice problemă în legătură cu site-ul, trimite un mesaj privat aici.
Avatar

Changelog [3 Decembrie 2017]

frumos MAd multumim :)AUTORUL SUBIECTULUI
Update 5 Dec, 16

- Am adăugat un buton numit "Comută ninsoarea". Efect: oprește / pornește ninsoarea pe forum (reține alegerea utilizatorului). By default aceasta este pornită.
* Efectul de comutare este permanent, chiar dacă dăm refresh etc..
* Poate consuma puțin din procesor.

Scrieți aici dacă aveți probleme cu actualizarea asta, dacă butonul de comutare nu funcționează corect etc...
Exista un bug la prima pagina.AUTORUL SUBIECTULUI
Update 7 Dec, 16 [fixat]

Info update: Probabil s-a observat de multe ori, de către mulți utilizatori, că pe forum la prima pagină în special, unde este ultimul post, data acestuia, numele utilizatorului și avatarul, câteodată avatarul membrului nu se vede, din cauză că ori NU MAI există, ori serverul nu a putut trimite toate informațiile sau alte cauze și în cele din urmă afișând un simplu text, fără nimic altceva care apare foarte urât vizual.

Demo: Image
https://graficzone.ro/mad/site_photos/avatar_404.png


În loc de exemplul din demo, o să apară un simplu "no avatar".
AUTORUL SUBIECTULUI
Update 26 Dec, 16

- Fixarea unui bug care interacționa cu string-core-ul site-ului (traduceri, linii de cod și limbajul în sine), astfel încât nu erau încărcate și site-ul, -global-, era afectat cu traduceri de gen { STRING }.
- Elementele de sărbători (ninsoare și imaginile global din lateral) nu sunt vizibile acum pe device-urile care au rezoluția mai mică sau egală cu 1024px.
- Trecerea utilizatorilor activi / online într-un singur tabel, afișând doar mini-avatarele acestora. La punerea cursorului [hover] pe avatarului utilizatorului respectiv apare și numele.
* Numele utilizatorilor sunt trecute în tooltip-ul care e întâlnit pe tot site-ul. În caz că device-ul utilizatorului nu suportă JavaScript, numele acestora sunt imediat vizibile normal, ca titlu [folosind atributul "title"].

- Adăugarea unui nou tabel de statistici, care îndică cine a fost activ în ultima perioadă (~24 de ore).
AUTORUL SUBIECTULUI
Update 25 Ian, 17

- Am determinat ca actualizarea fișierelor core ale site-ului să fie actualizate live pentru ca să nu mai existe probleme de gen refresh ca să se actualizeze o modificare directă la forum sau orice altceva ce are legătura cu site-ul.
Tot ce se actualizează este live chiar după ce userul a dat reload la pagină sau a intrat într-o secțiune nouă sau orice altceva de pe forum.
Actualizarea permite fișierelor site-ului, să fie citite ori de câte ori utilizatorul dă refresh / intră / iese sau orice altceva face pe forum. (fișierele de stil/javascript [unele] sunt citite mereu în acest caz, poate îngreuna puțin timpul de load cu maxim 1 secundă, dar nu vor mai fi probleme de actualizare la site).

- Actualizarea tipurilor de date & oră:

* Chat - simplificarea datei cu un text gen: "cu o oră în urmă / acum o secundă / ieri" etc..
* Forum / Vizualizare forum & Topic - nu există nici-o modificare vizibilă la data de postare a unui subiect sau răspuns în acesta, dar dacă ținem cursorul pe data X de la mesajul Y, va fi vizibilă data simplificată pentru mesajul la care "ne uităm".

- Re-adăugarea tuturor utilizatorilor care au fost șterși permanent din anumite motive, pentru motive de securitate & debug-uirea anumitor zone pe forum.
- Adăugarea unui buton "jumper", lângă pagini, la subiectele care au mai mult de o pagină, ajută utilizatorul respectiv "să sară direct" la o pagină anume, din respectivul subiect.
- Am scos global efectele de sărbători.
- Adăugarea avatarului la pre-subiect (în subiecte, deasupra subiectului anume este titlul / numele creatorului subiectului și acum și avatarul).
- Fixarea tooltip-urilor în pagina specială de statistici, la utilizatorii conectați.
Multumim !

Am o intrebare ,eu am 2 conturi cu acelasi nick ,nu se poate muta post-urile de pe unu pe celalalt ?AUTORUL SUBIECTULUI
Update 17 Iul, 17 - Optimizare

* Am optimizat viteza de transfer a datelor server->client (și invers), pentru un loading time balansat.
* Adăugarea unui nou modul de contact, strict pentru sugestii sau diverse probleme tehnice apărute pe site. Este localizat în footer (partea de jos cu link-urile generale).
(spamul în modulul de contact poate duce la ban pe o perioadă de 7 - 30 zile)

https://www.graficzone.ro/contacteaza-ne

* Eliminare temporară modul de Prieteni din UCP (sub tabul General) datorită unui bug necunoscut la momentul de față.
* Optimizarea cod general pentru o mai bună performanță asupra utilizatorului (depinzând de sistemul hardware, uneori apărea un efect de "lag/îngreunare" chiar și când se făcea scroll [efectul acesta poate apărea pe anumite zone din cauza numărului mare de date]).
* Adăugarea modulului "status" (utilizatorul poate seta un text al său din UCP) în profiluri, situat după nume & rang. (ca demo -> profilul meu)
* Îmbunătățire aspect la nivel general & tooltip-urile forumului. Ridicarea timpului de răspuns dintr-un tooltip (când este afișat) [de 5X mai fluid/rapid] & fixarea incorectă a pozițiilor generale (n/s/e/w) ale acestuia.
* Vizualizare compatibilă cu dispozitive mobile în modulul cel mai des folosit și anume Vizualizarea topicurilor.
* ... și alte actualizări minore care ajută serverul web să ruleze mai "lin".

(listă actualizări pentru utilizatorii pasionați)
AUTORUL SUBIECTULUI
Update 3 Dec 17

- Am re-instalat SSL.
- Fixat un bug major între SSL & site, redirectarea era afectată de protocolul HTTPS şi afişând un mesaj/avertisment de forma: "Tried to redirect to potentially insecure url".
Multumim bro, ne bucuram sa te avem aproape :)
Înregistrează un cont sau loghează-te pentru a comenta

O sa poți comenta la acest subiect, imediat ce ești logat.Înregistrează-te

Fă-ți un cont pe comunitatea noastră. E usor!


Înregistrează un nou cont

Autentifică-te

Ai un cont deja? Te poți loga aici.


Autentificare
Cine este conectat

Users browsing this forum: Momentan nu este nimeni conectat and 0 guestsActualizare Stare
Starea ta curentă: